• Over LaSarel

 • LaSarel Cosmetique uw partner in business!! 

  Het familiebedrijf LaSarel Cosmetique is exclusief importeur en producent van kwalitatief hoogwaardige cosmeticamerken.

  Het team bestaat uit gediplomeerde vakmensen die u met raad en daad bijstaan in het geven van adviezen, trainingen en ondersteuning.

  Door ruim 35 jaar het schoonheids- en kappersvak uit voeren, beschikt LaSarel Cosmetique over een enorme kennis en ervaring en weet daardoor ook goed wat de wensen van een schoonheidsspecialiste, kapper/kapster en haar/zijn cliënten zijn.

  Wij zijn net zo enthousiast over dit prachtige vak als u zelf.
  U mag dan ook verwachten dat het team van LaSarel u goed begeleid, service verleent en helpt wanneer het nodig is.

  Met praktijkgerichte trainingen, uitgebreide productkennis, professionele behandelingen, een kwalitatief hoogwaardig cosmetica- of kappersmerk, de promotionele ondersteuning van LaSarel Cosmetique, snelle leveringen en uw inspiratie en motivatie, kunt u uw instituut tot een succesvol en professioneel hoog niveau brengen.

  LaSarel Cosmetique, een leverancier die echt partner in business is, professionele ondersteuning biedt, in elk detail kwaliteit levert en u concreet aan een gezonde klantenstroom helpt.

  Ons streven is, samen bouwen om het optimale uit uw salon te halen!

  Graag willen wij kennis met u maken.
  Bel of e-mail ons voor een persoonlijke ontmoeting.

  Met vriendelijke groet,
  LaSarel Team

  Team LaSarel
  Foto Comeback

   

  Mijn naam is Heidi Lammers, directrice van LaSarel Cosmetique. In 1978 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald en heb dit vak altijd met veel plezier uitgevoerd in een eigen praktijk. Door de positieve en negatieve ervaringen van diverse leveranciers en producten, ben ik in 1999 begonnen als leverancier en heb in 2004 mijn eigen productlijn “LaSarel” op de markt gebracht. Door mijn ruim 35 jarige ervaring in het schoonheids- en kappersvak, weet ik dan ook wat de wensen zijn van een schoonheidsspecialiste, kapper/kapster en haar cliënten. Naast dit mooie vak heb ik ook nog een hobby zoals: zangeres, het schrijven van mijn eigen nummers en het schrijven voor andere artiesten.

×