Search
Close this search box.

Hoeveel crème moet je gebruiken?

Vaak krijg ik van de consument de vraag hoeveel crème je moet gebruiken om je huid optimaal te verzorgen. Er zijn wel wat richtlijnen zoals een vingertop of een spatelpunt. Maar de hoeveelheid crème is ook afhankelijk van je huidtype. De ene huid heeft namelijk meer crème nodig dan de andere. Daarnaast speelt de samenstelling van de crème ook een rol. De ene crème is voller dan de andere. Maar om toch een idee te geven heb ik hieronder een aantal punten uitgeschreven.

Hoeveel crème heeft je huid nodig?
Door eerst goed te weten welk huidtype je hebt, kun je ook daar je huidverzorging op aanpassen. Vaak heeft een vettere huid wat minder crème nodig dan een droge vochtarme huid. Bij een droge vochtarme huid vraagt de huid vaak ook meer crème dan gemiddeld. (zie hieronder)

   Hoofd/Hals   Arm + Hand   Been + Voet   Romp voorzijde   Rug + zitvlak 
Leeftijd:
vanaf 18 jaar
2 1/2*4*8*7*7*

* Aantal ml 1x = 0.5 ml
In onderstaande video laat ik je zien wat de hoeveelheden ongeveer zijn

Welke crème is geschikt voor jouw huid?
Iedere crème is anders samengesteld. De een ziet eruit als een fluid (dunne crème), de ander is wat dikker en vaster en weer een andere is in gel vorm. De samenstelling van een crème is vaak afgestemd op de verschillende huidtypes. Bijvoorbeeld een gel is meestal voor de vettere huid en een volle crème voor de droge, oudere en vochtarme huid.

Conclusie
Laat je eerst goed voorlichten welk huidtype dat jij hebt. Vanuit daar kun je de geschikte huidverzorging vinden die daadwerkelijk op jouw huid is afgestemd. Bij de schoonheidsspecialiste wordt er niet alleen op een schone huid naar je huidtype gekeken maar ook door een aantal testjes te doen en door de huid te behandelen, weet zij als geen ander wat het beste is voor je huid.
Neem dus gerust contact op met de LaSarel schoonheidsspecialistes voor een vrijblijvend huidadvies!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.