Get to Know Us

Products LaSarel

LaSarel staat bekend om zijn hypoallergene cosmetica voor alle huidtypes. Een professioneel assortiment van gezichts- en lichaamsproducten voor alle huidtypes. Bestaat uit actieve ingrediënten in hoge concentratie voor maximale effectiviteit.

Al producten van LaSarel zijn geformuleerd en vervaardigd volgens de voorschriften en volgens de richtlijnen van goede productiepraktijken voor cosmetica. De hoge eisen met betrekking tot kwaliteit en zuiverheid van de grondstoffen die gebruikt worden, samen met strenge controles die worden uitgevoerd als onderdeel van kwaliteitstesten, garanderen de producten een hoog niveau van veiligheid en kwaliteit.

Onze producten gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen, passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de klant.

Ook selecteert LaSarel producten met: 
*Paraben Free, *Phtalates Free, *Sulphates Free, *Mineral Oil Free, *Petroleum Free, *Allergen Free Fragrance, *Vegan Friendly.

About Lasarel products

We Believe the Beauty in Human

LaSarel Spa body lotion vanille
NEW PRODUCT

Spa Body Lotion - Vanille

Deze heerlijke Spa body lotion met vanille geur heeft een driedubbele werking; voeden, hydrateren en stimuleren. Daarnaast vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en parfum.

All natural friendly

Onze producten gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen, passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de klant. De producten bevatten geen minerale oliën en de geuren zijn afkomstig van essentiële oliën.

No animal testing

Met LaSarel verkrijgt men spectaculaire en duurzame resultaten bij elk huidtype al vanaf de eerste behandeling. LaSarel producten worden op mensen getest en niet op dieren.

For each skin

Met de producten en de behandelingen van LASAREL kunnen we iedere huid behandelen. Verbetering vraagt iedere huid.

FEATURED PRODUCT

Our Products Are the Best

OUR salons

Our Team of Beauty Experts

Beauty has no number!

Ieder mens wil er goed uit blijven zien. Je voelt je immers nog jong, je bent actiever dan ooit en je zit lekker in je vel. Helaas gaat de huid in de loop der jaren er toch ouder uitzien. De huid wordt vochtarmer en rimpeltjes verschijnen.

LASAREL biedt u de mogelijkheid om dit te vertragen.

Happy Customers

Spoil Yourself, You Deserve It!

This site is registered on wpml.org as a development site.