• LaSarel Producten

 • LaSarel is een dynamisch Nederlands cosmeticamerk wat staat voor kwaliteit en up to date blijft in de schoonheidswereld! De producten bevatten geen minerale oliën en de geuren zijn afkomstig van essentiële oliën. LaSarel heeft voor elk huidtype en voor elk huidprobleem de juiste producten.

  Ook selecteert LaSarel producten met: *Paraben Free, *Phtalates Free, *Sulphates Free, *Mineral Oil Free, *Petroleum Free, *Allergen Free Fragrance, *Vegan Friendly.

  Met de producten en de behandelingen van LASAREL kunnen we iedere huid behandelen. Of het nu gaat om een gevoelige of vochtarme huid, verslapte huid of rimpels, droge, vette, vermoeide, gestresste huid of een probleemhuid, verbetering vraagt iedere huid.

  Met de schoonheidsbehandelingen van LaSarel verkrijgt men spectaculaire en duurzame resultaten bij elk huidtype al vanaf de eerste behandeling. LaSarel producten worden op mensen getest en niet op dieren.

  Natuurlijk is het moeilijk om op papier te verwoorden wat u met LaSarel kunt bereiken. Vraag advies en/of laat u behandelen bij een LaSarel schoonheidssalon want:

  een schoonheidsspecialiste van LaSarel is ervaren en verstaat haar vak.

×