Zoek
Sluit dit zoekvak.
Get to Know Us

About LaSarel

Na een ruime kennis in de cosmeticawereld, richtte Heidi Lammers in 1999 LaSarel Cosmetique op. In 2004 brengt ze haar eigen productlijn “LaSarel” op de markt.

Het bedrijf groeit en LaSarel Cosmetique wordt een familiebedrijf  als exclusief importeur en producent van kwalitatief hoogwaardige cosmeticamerken.

Het team bestaat uit gediplomeerde vakmensen die u met raad en daad bijstaan in het geven van adviezen, trainingen en ondersteuning.

Door ruim 45 jaar het schoonheidsvak uit te voeren, beschikt LaSarel Cosmetique over een enorme kennis en ervaring en weet daardoor ook goed wat de wensen van een schoonheidsspecialiste, en haar/zijn cliënten zijn.

OUR STORY

We believe the beauty in human

All natural friendly

Onze producten gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen, passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de klant. De producten bevatten geen minerale oliën en de geuren zijn afkomstig van essentiële oliën.

No animal testing

Met LaSarel verkrijgt men spectaculaire en duurzame resultaten bij elk huidtype al vanaf de eerste behandeling. LaSarel producten worden op mensen getest en niet op dieren.

For each skin

Met de producten en de behandelingen van LASAREL kunnen we iedere huid behandelen. Verbetering vraagt iedere huid.

Everyone is Beautiful

Wij zijn net zo enthousiast over dit prachtige vak als u zelf.
U mag dan ook verwachten dat het team van LaSarel u goed begeleid, service verleent en helpt wanneer het nodig is.

Met praktijkgerichte trainingen, uitgebreide productkennis, professionele behandelingen, een kwalitatief hoogwaardig cosmetica- of kappersmerk, de promotionele ondersteuning van LaSarel Cosmetique, snelle leveringen en uw inspiratie en motivatie, kunt u uw instituut tot een succesvol en professioneel hoog niveau brengen.

LaSarel Cosmetique, een leverancier die echt partner in business is, professionele ondersteuning biedt, in elk detail kwaliteit levert en u concreet aan een gezonde klantenstroom helpt.

OUR TEAM

Our Solid Team of Experts

Heidi Lammers

Heidi Lammers

Founder & Beauty Expert

Sarella Lammers

Owner & Product expert

Saskia

Saskia van Ek-Lammers

Beautician & Food expert

Beauty has no number!

Ieder mens wil er goed uit blijven zien. Je voelt je immers nog jong, je bent actiever dan ooit en je zit lekker in je vel. Helaas gaat de huid in de loop der jaren er toch ouder uitzien. De huid wordt vochtarmer en rimpeltjes verschijnen.

LASAREL biedt u de mogelijkheid om dit te vertragen.

Happy Customers

Spoil Yourself, You Deserve It!

Social Media Posts

This is a gallery to showcase images from your recent social posts

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.