Zoek
Sluit dit zoekvak.
Get to Know Us

Our salon treatments

SKINCARE

Verbetering
van de huid

Met de producten en de behandelingen van LASAREL kunnen we iedere huid behandelen. Of het nu gaat om een gevoelige of vochtarme huid, verslapte huid of rimpels, droge, vette, vermoeide, gestresste huid of een probleemhuid, verbetering vraagt iedere huid. Met de schoonheidsbehandelingen van LaSarel verkrijgt men spectaculaire en duurzame resultaten bij elk huidtype al vanaf de eerste behandeling. LaSarel producten worden op mensen getest en niet op dieren. Een schoonheidsspecialiste van LaSarel is ervaren en verstaat haar vak

ic_fetures_01.png

All natural friendly

De producten bevatten geen minerale oliën en de geuren zijn afkomstig van essentiële oliën.

ic_fetures_02.png

No animal testing

Met LaSarel verkrijgt men spectaculaire en duurzame resultaten bij elk huidtype al vanaf de eerste behandeling. LaSarel producten worden op mensen getest en niet op dieren.

ic_fetures_03.png

For each skin

Met de producten en de behandelingen van LASAREL kunnen we iedere huid behandelen. Verbetering vraagt iedere huid.

OUR treatments

LaSarel Facials

Spa Aromatic

The wellness treatment

Vanwege de stress en het gehaaste leven van tegenwoordig, zijn behandelingen nodig die       zorgen voor welzijn en ontspanning.

                 “SPA AROMATIC                   BEHANDELING”,
een gelaatsbehandeling welke de remineraliserende, ontgiftende en regenererende effecten van algen, combineert met de kalmerende en ontspannende werking van essentiële oliën.
Dit samen met een ritmische en harmonieuze massage, brengen lichaam en geest in balans, wat een weldaad is voor de zintuigen.

Deze behandeling is ook zeer goed te combineren met de Hot Stone behandeling.

LaSarel Hyaluronic Treatment

Hyaluronic

Deep tissue anti-aging

Hyaluronic gelaatsbehandeling voor alle huidtypen en speciaal voor de vochtarme en droge huid.

Een intens hydraterende behandeling die het vochtgehalte van de huid herstelt. Verhoogt de elasticiteit van de huid. Reduceert rimpels en verzacht de huid.

Diamond

Lift your skin

Diamond een unieke behandeling voor de huid.

Diamond is gecreëerd om een hoog niveau van regeneratie en energetica van de huid te kunnen bereiken. De crèmes hebben een luchtige, rijke en zijdezachte textuur.

Een samenstelling van de verfijnde en vernieuwde  actieve, anti-verouderende  werkstoffen, Diamant, Witte Truffel en Kaviaar, dringen diep door in de huid, bevat stimulerende en verstevigende eigenschappen, geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden.

Diamond producten zijn intensief met een liftend effect en zijn een juweel voor uw huid!

LaSarel Gold Treatment

Gold

Anti-aging treatment

Gold is een uniek en nieuw concept van schoonheid    

Gold Treatment is een krachtige, liftende, anti-rimpel gelaatsbehandeling met zichtbaar verjongende effecten. Gold is voedend, verstevigend, revitaliserend, hydraterend en celregenererend.

De combinatie van de actieve werkstoffen, Goud (24K), Orchidee en Kaviaar, dringen diep door in de huid. Geven energie en een sterke regeneratie, wat nodig is om de huid langere tijd, mooi en jong te houden. Ze zorgen dat vroegtijdige veroudering van de huid, langdurig wordt vertraagd.

Geschikt voor alle huidtypen met een gebrek aan elasticiteit en stevigheid.

Gold is de complete methode om huidveroudering tegen te gaan!

Mascarilla

Boost your skin treatment

De MASCARILLA behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd.

Het belangrijkste bestanddeel van de maskers is algen, wat bestaat uit een mengsel van extracten van Feoficeasalgen, waarvan de belangrijkste Lamináceas, Fucus en Macrocistes zijn.

Deze algen bevatten een grote hoeveelheid proteïnen, vitaminen, polysachariden etc, wiens macro- en microvoedingsstoffen verantwoordelijk zijn voor een stimulerende, revitaliserende en voedende werking op de huid.

De algenextracten van deze algen hebben, door een reactie van calciumzout en vormgels, de capaciteit een kneedbare, plastische massa te produceren. Deze massa heeft naar verhouding een groot tonificerend en stimulerend effect op de spieren dankzij een afgifte van koude. Bovendien versterkt het de penetratie van de actieve bestanddelen welke zorgen voor de welgesteldheid van de huid.

LaSarel Vitamodellage Treatment

Vitamodellage

Deep tissue anti-aging

Vitamodellage is een behandeling welke gericht is op het verstevigen van de gelaatstrekken.

Het warmtemasker modelleert en brengt het concentraat van Vitamine C in de huid.

De werkstoffen van Vitamine C in combinatie met het warmte effect van het masker, geven de huid nieuwe energie, activeren de celvernieuwing, voorkomt en vermindert rimpels, hydrateert en geeft een zichtbaar beter aanzien aan de huid.

Deze modellerende behandeling is zeer geschikt voor gelaat, hals, decolleté en buste.

LaSarel Radiante Treatment

Radiante Whitening

Hyperpigmentation

Een van de meest voorkomende esthetische huidproblemen zijn vlekken op de huid, welke meestal te vinden zijn op de meest zicht-bare gedeeltes (gelaat, halslijn, handen, etc.) en worden geaccentueerd door de zon.
Deze pigmentvlekken kunnen veroorzaakt worden door externe en interne factoren.

RADIANTE WHITENING is een behandeling, die geleidelijk aan vlekken vermindert, welke veroorzaakt zijn door overmatig zonlicht, zwangerschap, ouderdom, etc., mits een hoge bescherming tegen de zon wordt gebruikt.

LaSarel Eye Treatment

Eye

Eye-lift anti-aging treatment

De huid rondom de ogen is het meest gevoelige deel van de huid, waar de eerste tekenen van stress, vermoeidheid en vroeg-tijdige veroudering verschijnen.

Het ooggebied is zeer kwetsbaar en gevoelig voor wallen en blauwe kringen. De ooghuid heeft de neiging snel uit te drogen, bevat minder collageen en elastine, waardoor het makkelijk zijn stevigheid verliest en rimpeltjes veroorzaakt.
Het vereist dan ook een speciale verzorging om deze huid in goede conditie te houden.

LaSarel heeft ontwikkeld de;
“Eye Confort behandeling”.
Een oogbehandeling op basis van algen en komkommer extract met een hoog gehalte aan eiwitten en vitaminen welke stimulerende, voedende, verfrissende, drainerende en herstellende eigenschappen bevat. Het heeft een langdurend vochtbehoudend effect.
De behandeling hydrateert, reguleert het vochtbalans, stimuleert de collagene synthese en reduceert rimpels.

OUR SALONS

Our LaSarel Experts

Schoonheidssalon Evita

Evelien Franssen

Schoonheidssalon Evita

Inge Mous

BeautySalon Inge

Carmen van de Heuvel

Beautysalon Carmen

Pia Verwoert

Salon Nymfea

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.