Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom je huid verzorgen?
Hoe verzorg jij je huid? Weet jij welke producten geschikt zijn voor uw huidtype en hoe je ze op de juiste manier moet gebruiken? Daarin helpen wij en onze LaSarel schoonheidsspecialistes je graag.

Iets wat wij veel horen is:
Ik heb nog geen rimpels, dus ik vind het nog niet belangrijk. Of ik wil wel huidverzorging gebruiken, maar weet niet wat ik nodig heb.

Je gezichtshuid heeft dagelijks een goede verzorging nodig door o.a. een dag- en nachtcrème te gebruiken, maar deze is niet geschikt voor de ooghuid. De ooghuid is vele malen dunner en bevat geen talgkliertjes. Dus verzorg je ooghuid 2x per dag met een speciale ooggel of oogcrème, want hey die kraaienpootjes die gaan er komen en vooral als je veel lacht.

Een serum is ook zeker belangrijk voor je huid. Vooral nu extra in de herfst en wintermaanden om je huid goed te voeden. Hoe vochtarmer, hoe sneller de rimpels gaan komen.

Hoe weet jij dan dat je het juiste advies krijgt? Wij als schoonheidsspecialiste willen het beste voor uw huid! Daarbij willen we samen het optimale resultaat bereiken, zodat de huid goed in balans blijft.

Dus wacht niet voor het te laat is en vraag advies aan je LaSarel schoonheidsspecialiste.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.