• Winter huid tips: Laat je huid stralen in het najaar!

 • Winter huidtips

  Winter huid tips: Laat je huid stralen in het najaar!

  Je mooie zomerse glow zo lang mogelijk behouden? Met deze deskundige tips start het nieuwe beauty-seizoen!
  Jezelf van top tot teen verzorgd voelen? Alles begint bij de juiste beautygewoontes.
  Reinigen, scrubben, hydrateren, voeden….
  Die dingen zijn de basis en zouden routine moeten zijn.
  Als je ze combineert met enkele simpele trucs om je zomerse uitstraling zo lang mogelijk vast te houden, dan blijf je stralen! Ook in de donkere herfst- en wintermaanden!
  Grondig gereinigd
  ‘s Morgens en ‘s avonds vijf minuutjes: meer tijd heb je niet nodig om je huid goed te reinigen.

  1. Gebruik je veel make-up? begin dan met een reinigingsgel of reinigingsmelk en haal elk spoortje van je make-up op je huid weg. Tevens maak je de poriën open en verwijder je ook ander “vuil” van de dag.
  2. Masseer de reiniger goed in je huid. Dat kan gewoon met je vingertoppen. Ook kun je gebruik maken van een gezichtsreinigingsborstel. Doordat je met het borsteltje ronddraaiende bewegingen maakt, gaat je reinigingsgel extra schuimen en geef je je huid ook een extra massage, zodat je een extra doorbloeding in je huid krijgt. Het resultaat; een frisse, stralende teint! Spoel daarna goed met water.
  3. Herstel je de PH waarde van je huid met een balancerende reinigingslotion zodat je huid zijn vocht vast kan houden en de poriën weer sluiten.
  4. Nu is je huid helemaal klaar voor je serum, dag- of nachtcrème.
  Cremes & serums

  Wat je huid nodig heeft na de zomer, is extra vocht. Breng bijvoorbeeld onder je dagcrème een serum aan of meng je dagcrème met een voedend en hydraterende Serum Argan Kaviaar olie. Wanneer je huid extra voedt Winter huidtipshebben de weersinvloeden, zoals wind, kou en temperatuursverschillen minder invloed op je huid. De natuurlijke moisturizing factor (NMF) wordt beschermd en waar nodig is hersteld. Ook belangrijk; wanneer de temperatuur buiten daalt en de verwarming binnen aangaat, wordt de luchtvochtigheid in huis lager en je huid dus vochtarmer.
  Dat is het moment om over te schakelen naar en meer hydraterende dagcrème of om je gewone verzorging aan te vullen met een serum.
  Vergeet ook je hals en decolleté niet! Deze gebieden worden vaak vergeten, maar ook jij wilt toch zo lang mogelijk een mooi verzorgd decolleté houden? Voor de hals en decolleté heb je een speciale dagcrème. Deze is vaak steviger van structuur en meer voedend. Ook vertraagt de hals en decolleté crème het huidverouderingsproces.
  Wil je je liever laten adviseren? Stel je vraag via het reactie formulier onder aan deze winter huid tips of vind een LaSarel Salon bij je in de buurt! Wij staan je graag te woord welke huidverzorging het beste bij je past.

×